Termeni si conditii

1. ACCEPTAREA CONTRACTULUI DE UTILIZARE:

Site-ul, serviciile si continutul www.jocuridegatitnoi.net va sunt oferite conditionat de acceptarea dvs fara nici o modificare a conditiilor din prezentul contract. Daca nu acceptati termenii si conditiile statuate in acest document, nu folositi site-ul www.jocuridegatitnoi.net si serviciile oferite prin intermediul lui. Prin utilizarea sitului, indicati ca acceptati sa respectati "Termenii si conditiile" noastre. www.jocuridegatitnoi.net poate revizui acest document oricand, prin actualizarea acestei pagini. Va recomandam sa vizitati aceasta pagina periodic pentru a citi "Termenii si conditiile" deoarece acest document va obliga legal. Folosirea in continuare a serviciilor site-ului www.jocuridegatitnoi.net reprezinta acceptarea modificarilor aduse prezentului contract.

 
2. DESCRIEREA SERVIIILOR:

www.jocuridegatitnoi.net ofera utilizatorilor servicii de divertisment online prin accesarea unei baze de date cu jocuri.

 
3. PROPRIETATEA MATERIALELOR SI INFORMATIILOR:

www.jocuridegatitnoi.net nu va pretinde un drept de proprietate asupra jocurilor depuse pe site.

 
4. PUBLICITATE:

www.jocuridegatitnoi.net poate derula campanii publicitare si promotii in cadrul site-ului sau. Corespondenta sau afacerile sau participarea in promotii ale companiilor de publicitate gasite pe sau prin intermediul site-urilor, inclusiv plati sau livrari ale unor bunuri sau servicii si orice alte conditii, termene, garantii sau reprezentari asociate cu astfel de relatii sunt numai in responsabilitatea dumneavoastra si a acestor companii. www.jocuridegatitnoi.net nu este raspunzatoare si nu va fi tras la raspundere pentru orice pierdere sau prejudiciu de orice fel, rezultat din astfel de relatii sau rezultat din prezenta unor astfel de companii in cadrul campaniilor publicitare ale site-urilor www.jocuridegatitnoi.net. Prin agrearea termenilor prezentului Contract acordati dreptul www.jocuridegatitnoi.net de a va trimite periodic e-mail-uri cu informatii sau oferte speciale.

 
5. LIMITAREA RESPONSABILITATII:

Afirmati in mod expres ca ati luat cunostinta si sunteti de acord ca www.jocuridegatitnoi.net nu va fi raspunzatoare pentru nici un fel de pagube directe, indirecte, accidentale, speciale, inclusiv, dar nu limitat la: nerealizare de profit, posibilitatii de folosire, date sau alte pagube (chiar daca www.jocuridegatitnoi.net a fost inainte informata de posibilitatea aparitiei unor asemenea pierderi), rezultand din:

 

a) utilizarea sau imposibilitatea utilizarii serviciilor site-ului www.jocuridegatitnoi.net

b) declaratii sau actiuni a oricarei terte parti asupra serviciilor site-urilor www.jocuridegatitnoi.net;

c) orice alta problema legata de serviciile site-ului.

 
Declarati in mod expres ca intelegeti si ca sunteti de acord cu urmatoarele afirmatii:

 
a) utilizarea serviciilorsite-urilor www.jocuridegatitnoi.net se face pe propria raspundere. Serviciile sunt furnizate pe principiul "asa cum sunt" sau "asa cum sunt disponibile".

b) www.jocuridegatitnoi.net nu garanteaza sau garanteaza partial sau total ca:

b.1) serviciile vor implini toate cerintele dumneavoastra;

b.2) serviciile vor fi neintrerupte, la timp, sigure sau fara erori;

b.3) orice eroare de program va fi corectata;

 
6. GENERALITATI:

"Termeni si conditii" constituie in intregime un acord incheiat intre dumneavoastra si www.jocuridegatitnoi.net in privinta utilizarii site-ului www.jocuridegatitnoi.net. Aceste conditii pot fi modificate de noi la anumite intervale, fara o anuntare sau o acceptare prealabila a utilizatorilor. Puteti citi cea mai recenta versiune a acestor conditii oricand, accesand aceasta pagina. Prezentul acord se completeaza cu politica de confidentialitate si constituie o conventie intre dumneavoastra si www.jocuridegatitnoi.net si reglementeaza folosirea de catre dumneavoastra a serviciilor site-ului, impunandu-se in fata oricarui acord precedent dintre dumneavoastra si www.jocuridegatitnoi.net (inclusiv dar nu limitat la o versiune precedenta a Regulamentului).